Cliënten

De expertise en competenties die onze cliënten nodig hebben veranderen snel, echter duurt het aannemen van professionals lang. Een duurzame flexibele schil van hoge kwaliteit is essentieel om strategische doelen te behalen. Wij helpen cliënten met de resourcing strategie door samen te werken als partner om de cruciale posities te identificeren en in te vullen. Hierdoor kunnen onze cliënten zich focussen op wat belangrijk is voor hen.

Cultural fit is even belangrijk als het matchen van kennis en kunde

We houden rekening met de cultuur en de werkomgeving van onze cliënten, waardoor wij professionals introduceren die naadloos integreren. Door deze selectie op voorhand te doen zijn wij in staat de best passende professional te matchen. Wij introduceren professionals alleen wanneer wij een succesvolle match met cultuur, vaardigheid en ervaring zien.

Wij hebben een geïntegreerde quality assurance methode

Elke professional heeft een toegewijde quality assurance officer, iemand uit ACE + Company met relevante kennis en ervaring. De QA officer is betrokken bij de opdracht en dient als sparringpartner voor zowel de cliënt als interim professional. Dit betekent dat onze professionals onafhankelijk zijn, maar nooit alleen.

Expertise

Wij ondersteunen onze cliënten op het gebied van Regulatory Change, Finance, Risk, Compliance, Sustainable Finance en Data.

Compliance

Onze interim managers en experts versterken onze cliënten met uitgebreide ervaring omtrent het interpreten van wettelijke vereisten.

Lees meer

Data

Wij helpen onze cliënten de strategische visie te verwezenlijken door waarde te creëren uit grote hoeveelheden data.

Lees meer

Finance

Wij ondersteunen organisaties met het toekomstbestendig maken van het financiële landschap.

Lees meer

Regulatory Change

Wij stellen onze cliënten in staat om in control te zijn van veranderingen die gedreven zijn door de toezichthouders.

Lees meer

Risk

Onze professionals stellen onze cliënten in staat het risk management framework te verbeteren en impact op de organisatie te mitigeren.

Lees meer

Sustainable Finance

Onze interim executives en senior experts helpen onze klanten om duurzaamheid in de kern van hun bedrijf te integreren.

Lees meer

De ATOMIC community bestaat uit doorgewinterde interim managers en experts

Wij hebben een uitgebreid netwerk van onafhankelijke professionals, waardoor wij in staat zijn de beste kandidaten te selecteren voor onze community. Alle professionals in onze community hebben jarenlange ervaring met het werken in complexe omgevingen. Zij zijn zeer ervaren in onze vakgebieden, met een drive om zichzelf continu te ontwikkelen.

Maak een afspraak om de perfecte match te vinden voor uw organisatie