De exclusieve community van interim executives en senior experts op het gebied van Regulatory Change, Finance, Risk, Compliance, Sustainable Finance en Data.

ATOMIC: een thuis voor een selecte kopgroep van hoogwaardige interim executives en senior experts. Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten ten volle zullen profiteren van de gecombineerde expertise, ervaring en vaardigheden van de leden van onze ATOMIC community.
Maarten Rosenberg

ATOMIC is de community van kwalitatief hoogstaande, grondig geselecteerde senior interim managers en experts. We selecteren elk lid zorgvuldig door de staat van dienst, ervaring, vaardigheden en waarden te beoordelen, zodat we kunnen leveren volgens de hoogste normen.

We matchen onze ervaren uitvoerende professionals in de financiële sector met banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen. Lees meer over onze purpose. 

Expertise

Wij ondersteunen onze cliënten op het gebied van Regulatory Change, Finance, Risk, Compliance, Sustainable Finance en Data.

Compliance

Onze interim managers en experts versterken onze cliënten met uitgebreide ervaring omtrent het interpreten van wettelijke vereisten.

Lees meer

Data

Wij helpen onze cliënten de strategische visie te verwezenlijken door waarde te creëren uit grote hoeveelheden data.

Lees meer

Finance

Wij ondersteunen organisaties met het toekomstbestendig maken van het financiële landschap.

Lees meer

Regulatory Change

Wij stellen onze cliënten in staat om in control te zijn van veranderingen die gedreven zijn door de toezichthouders.

Lees meer

Risk

Onze professionals stellen onze cliënten in staat het risk management framework te verbeteren en impact op de organisatie te mitigeren.

Lees meer

Sustainable Finance

Onze interim executives en senior experts helpen onze klanten om duurzaamheid in de kern van hun bedrijf te integreren.

Lees meer

Ons team