Over ons

ATOMIC Interim Professionals is onderdeel van ACE + Company. Deze ‘corporate family’ bestaat naast ATOMIC uit ACE Management Consulting en ACT Regtech Solutions. Samen streven wij ernaar om gebruik te maken van de capaciteiten en expertise van al onze merken.

Wij structureren al onze kennis in expertgroepen, welke wij affiniteitsgroepen noemen. Met deze affiniteitsgroepen streven wij ernaar om expertise te vergroten door de hele ACE + Company. Dit maakt het mogelijk om nieuwe methodologieën en relevante casestudy’s te creëren en marktonderzoek te doen.

Door onze jarenlange ervaring op directie- en senior management niveau bij onze cliënten in de financiële sector hebben wij een uitstekend begrip van de aanwezige behoeften. In onze ogen zijn deze behoeften hoofdzakelijk tweeledig. Nu en dan is er een behoefte voor een team van professionals, een team van consultants om de gestelde doelen te bereiken. Voor deze vragen is ACE Management Consulting de juiste partij. Op het moment dat er een behoefte bestaat om een specifieke rol te vervullen binnen de organisatie is ATOMIC de ideale partij.