Onze purpose

Binnen de financiële sector wordt het steeds uitdagender om onafhankelijke interim managers en experts aan te trekken. Veel spelers in de markt missen focus op het perspectief van de CXO. Dit leidt tot een gebrek aan bewustzijn van de dagelijkse uitdagingen en het niet in staat zijn om de klant effectief te ondersteunen. Met ATOMIC adresseren wij deze uitdagingen.

ATOMIC onderkent het perspectief van de CXO en begrijpt de bijkomende uitdagingen.


Een exclusieve community van toegewijde, onafhankelijke managers en experts
Een selecte groep van onafhankelijke managers en experts in de financiële sector vormt onze community. Elke professional in de ATOMIC community heeft tenminste 15 jaar ervaring in de industrie en aantoonbaar uitstekende prestaties geleverd. Onze community blijft altijd exclusief wat ons in staat stelt onze kwaliteit en continue kennisdeling te waarborgen.

ATOMIC biedt senior interim professionals een kennisrijk en ondersteunend thuis.

Wij begrijpen de uitdagingen van het invullen van interim posities
ATOMIC heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Risk, Finance, Compliance, Data en Regulatory Change. Wij zijn bekend met de bepalende elementen van de rollen en de specifieke manieren van werken in deze gebieden. Dit resulteert in een professioneel en uitgebreid proces om de juiste persoon voor de opdracht te vinden. Of het nou om een management of een expert positie gaat, wij verzekeren onze cliënten dat zij zich kunnen focussen op datgene dat voor hen belangrijk is.

U kunt natuurlijk een reguliere professional inhuren via een van de volume- en commercieel gestuurde tussenpersonen die er zijn. En vaak is het inderdaad dat dit een goede oplossing is.

Echter, voor de ‘key’ expert-, verander- en managementrollen, waarbij er veel op het spel staat en u zeker wilt zijn van succes, kunt u beter gaan voor kwaliteit, comfort en duurzame resultaten. Wordt partner van onze ATOMICI – door ons selectieproces zorgen wij ervoor dat alleen de meest deskundige, impactvolle en betrouwbare professionals het lidmaatschap van de ATOMIC-community zullen krijgen.

Meer over onze cliënten

Leden van de ATOMIC community worden ATOMICI genoemd. Dat is niet alleen een woordspeling, maar het staat ook voor ervaring, professionaliteit, kwaliteit, hoge ethische normen, eerlijke beloning en vooral, deel uitmaken van een gemeenschap van gelijken.

Meer over onze professionals