Interim Professionals

ATOMIC biedt een professioneel thuis aan doorgewinterde interim managers en experts die bereid zijn om het beste uit hun ervaringen en competenties te halen. Wij bieden hen interim rollen op directie- of senior management niveau die cruciaal zijn voor onze cliënten. Deze rollen omvatten urgente en strategische onderwerpen binnen Risk, Finance, Compliance, Data en Regulatory Change. Dit vraagt een manier van denken die zich focust op kwaliteit, aangevuld door ervaring met het werken met strikte deadlines.

ATOMIC onderscheidt zichzelf door de toegevoegde waarde voor haar professionals

Traditionele managed service providers en recruitment bureaus zijn vaak gefocust op marges en volume. Door het gebrek aan diepgaande kennis in de industrie ervaren zij moeite met het consistent leveren van kwaliteit. Onze engagement begint slechts met het plaatsen van onze professional. Onze focus op quality assurance over de gehele looptijd van de engagement biedt de ondersteuning die onze professionals sterker maakt.

Een ATOMIC professional ontvangt uitgebreide ondersteuning. Elke professional heeft een eigen quality assurance officer uit ACE + Company, die sparring en advies kan bieden wanneer dit nodig is. Wij moedigen onze community aan om gebruik te maken van deze mogelijkheden.

Wij organiseren reguliere bijeenkomsten zoals kennisdelingsevenementen, netwerkborrels en webinars.

ATOMIC biedt interim professionals een op maat gemaakte financiële beloningsstructuur

Wij gaan een langetermijnrelatie aan met de interim professionals in onze community. Binnen ATOMIC is het mogelijk om de balans tussen risico’s en voordelen zelf te bepalen. Overeenkomstig wordt elke beloningsstructuur afgestemd naar wens van de professional. In aanvulling op de initiële overeenkomst delen onze interim professionals ook mee in het succes van ACE + Company.

Na aansluiting bij onze community wordt er toegang geboden tot relevante support services

Door onze uitgebreide ervaring bieden wij onze interim professionals de mogelijkheid om gebruik te maken van algemene diensten tegen een gereduceerd tarief. Deze diensten omvatten:

  • (Advies omtrent) boekhouding
  • Relevante verzekeringen
  • Relevante juridische advisering
  • Mobiliteitsdiensten
  • Professionele ontwikkeling (training, coaching, etc.)

Wil jij meer uit je interim carriere te halen en ben je klaar om aan de slag te gaan met strategische uitdagingen?